maandag 25 februari 2013

Stress, stress, stress

Zo, daar ben ik weer.

Bijna een week geleden was mijn laatste berichtje. Misschien denken jullie wel? Valt best mee toch?
Nou ik heb dagen in de stress gezeten.

Toen ik woensdag na mijn laatste geposte berichtje op mijn blog wilde komen, ging dit opeens niet meer. Ik kon mij niet meer inloggen met mijn account en als ik mijn blog in de internet balk typte kreeg ik het bericht dat mijn blog niet meer bestond en verwijderd was. Dikke stress hier!!!

Ik ben de afgelopen dagen alleen maar bezig geweest met achterhalen, mailen, bellen en vooral zoeken om te kijken of ik kon vinden hoe dit kon en hoe ik dit kon verhelpen.
Het bleek dat ik het zelf niet kon verhelpen en ik moest het aan iemand anders over laten,

In eerste instatie zeiden ze tegen mij dat het waarschijnlijk een fout was in het programma van Google+ en hierdoor hadden ze mijn accout inclusief blog verwijderd. Normaal kan een verwijdering ongedaan worden gemaakt omdat je dan nog je account hebt, maar die was dus ook verwijderd.  Ik zou dus een hele nieuwe blog moeten maken..........

Toen ik een poging deed om een nieuwe blog aan te maken ging dit ook niet omdat blogger aangaf dat ik al een google account had. Heeel raar.
Nu kreeg ik net een berichtje van Google+ dat het geen fout in het systeem was maar een soort van hacker/virus die mijn gegevens had veranderd en de blog geblokkeerd had.

Of het van mijn computer afkomt of vanuit het systeem komt, weten ze nog niet, maar mijn blog doet het in iedergeval weer.

Pfffff dat is echt een hele grote opluchting!

Ik ga gauw wat haakwerkjes en dingen afwerken en zien jullie heel gauw weer wat nieuws van mij!

liefs,
Samantha

6 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat je weer op je blog kunt ik had je al gemist. gezcoht naar je blog maar dat was verdwenen. ik kom weer gezlelig met je meelzen hoor. groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeg, wat vervelend, gelukkig dat het opgelost is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is flink schrikken, ik ben blij dat het opgelost is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Da's een schrik! Als mij zoiets overkwam zou ik niet weten waar te beginnen met bellen en mailen!
  Gelukkig dat alles er nog/weer is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, nu weet ik wat het probleem is. Ik kon al niet op je blog komen en dacht dat mijn computer aan het rommelen was. Maar ik ben blij dat is opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen