zondag 27 januari 2013

Washi tape

Daar heb ik inmiddels een hele voorraad van.

Washi tape, ookwel deco tape genoemd komt oorspronkelijk uit Japan en is over komen waaien. Het ene rolletje is nog leuker dan het andere rolletje en als je eenmaal een paar rolletjes in je bezit hebt, wil er steeds meer.

Ik heb er op het moment ook veel in mijn bezit maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ze op het moment niet zo veel gebruik. Waarom? geen idee. Ik gebruikte ze regelmatig op scrapbook layouts maar die maak ik de laatste tijd niet meer zo vaak. ( misschien ook een goed excuus om dat ook weer te gaan doen )

Ik ben gaan google-len en heb eens gegeken wat je wel niet allemaal kan met washi tape. Nou en ik kan je vertellen; superveel!
Inmiddels ben ik lekker druk in de weer met mijn washi tape om vanalles uit te proberen, te maken en te creeeren.

Nu leek het mij leuk om deze creaties aan jullie te laten zien. Niet alles in één keer maar in een aantal keren in verschillende blogposten. Vanaf nu, ga ik 4 weken lang, elke zondag een blogpost maken over washi tape waarin ik jullie 4 keer laat zien wat je wel niet allemaal hiermee kan.

Leuk of niet?
 photo washitape_zps0582907e.png

De bovenstaande foto's komen van pinterest!

Ik ga gauw verder met plakken en volgende week zien jullie mijn eerste creaties!

Liefs,
Samantha

4 opmerkingen:

 1. Wouw wat een verzameling, ik heb er ook 4 lol

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd Samantha.
  En hoe is het nu met je oor??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben erg benieuwd!! Mijn verslaving is net begonnen met 3 krijgertjes hahaha dus ik heb nog even te gaan :) ik laat me door je inspireren! :)

  BeantwoordenVerwijderen